JUBAH KEBARUNG EVERLYN IN BLOSSOM PINK

READY STOCK
Size: S
2XL3XL4XL5XLXSSMLXL
Sorry, we are out of stock
RM104.00
DETAILS

EVERLYN JUBAH KEBARUNG - Sekali pandang macam kebarung, bila pakai rupanya, jubah kebarung. Tapi, sebenarnya korang boleh dapat multi look dalam satu masa. Pakai jubah dan kebarung, dapat look jubah kebarung. Pakai jubah sahaja, dapat look plain dress yang super elegant.  Paling menarik, kedua dua kebarung dan jubah Everlyn korg boleh mix & match dengan pakai peribadi korg yg lain.

JUBAH / DRESS 

MATERIAL DUBAI COMO CREPE 
Material lembut dan ringan. Mudah gosok, sejuk dan mudah dijaga. 

SPECIAL CUTTING
Kami bawakan potongan istimewa dengan jenis cutting tulis yang bersambung di pinggang dan bahagian bawah jubah jenis kain selisih depan. Cutting yang just nice dan bagi effect anggun jelita kepada korg.

ZIP MESRA WUDHU & MENYUSU
Terdapat zip dio lengan baju untuk memudahkan mengambil wudhu san sarung handsock. Turut mempunyai zip di dada untuk memudahkan penyusuan buat para ibu. Nak sarung pakai pun jadi mudah.

SAIZ XS HINGGA 5XL 
9 pilihan saiz untuk korang pilih dari saiz XS hingga 5XL. Bila ada banyak pilihan saiz, boleh pakai sedondon satu family. 

10 WARNA
Didatangi 10 warna terbaik dari pastel ke bold untuk uolls. Gerenti rambang mata nak pilih yang mana.


KEBARUNG / CARDIGAN / OUTERWEAR

MATERIAL CHIFFON ROSE
Material yang lembut, less ironing dan sejuk. Walaupun pakai dua lapisan dengan Everlyn Jubah maintain selesa dan ayu.

CUTTING KURUNG PAHANG
Direka khas dengan cutting Kebarung hasil kombinasi kebaya dan kurung pahang memberikan look kebaya dan kurung Pahang dalam satu masa. Lengan baju direka kembang yang just nice utk keselesaan pemakai.

ZIP DI DADA
Kini terdapat zip dibahagian dada kebarung untuk mudah sarung. 


FREE GIFT EXCLUSIVE SHAWL

UKURAN
Panjang dan lebar shawl berukuran 2m x 28inci sesuai untuk semua orang. Boleh dililit gaya shawl atau bawal. Maintain labuh.

SHAWL MATCHY WARNA CARDIGAN KEBARUNG
Masalah nak cari tudung yang sesuai settle dengan shawl yang sedondon dengan warna cardigan kebarung diberikan secara PERCUMA.

MATERIAL CHIFFON ROSE
Material yang nyaman, mudah gosok dan senang bentuk, memenuhi keperluan wanita bertudung yang semestinya  tampil selesa.

PHOTOS
back to top ⤴